|
www.forum.poweraudio.ro >> Bine ati venit pe forumul Power Audio & NEXTECH - singurul forum de PROaudio din Romania<<
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Dr4g0n Guest
|
Posted: Thu May 29, 2008 12:43 pm Post subject: |
|
|
| DjYoghy wrote: |
Dar vorbind din punct de vedere al sunetului???
Adica ce se aude mai bine intr-o discoteca, Bassreflex sau alte tipuri de incinta?? |
incintele tip horn sunt mai eficiente la SPL vs. putere dar te chinui mai mult cu pozitionarea si cu insumarea mai multor bassi ca sa obti un sunet corect in interior ..... |
|
| Back to top |
|
 |
DjYoghy User
|
Posted: Mon Jun 02, 2008 3:31 pm Post subject: |
|
|
| Ok, am inteles idea. Mersi |
|
| Back to top |
|
 |
gabi1904 User

|
Posted: Wed Feb 17, 2010 9:45 pm Post subject: |
|
|
| ady wrote: |
dse .....
Sunt nishte chinezarii ...
Dupa aspect incearca sa imite crown..
Pariez ca le-au gasit acolo |
http://www.musikhl.de/-K-AUDIO-PA-PROFESSIONELLE-ENDSTUFE-900-WRMS-MIT-SUBWOOFER-WEICHE/a-45/
....se pare ca acele chinezarii sunt niste amplificatoare din clasa H si se fabrica prin "germanica" pe undeva..... dar sunt convins ca cine a setat "AMIC-ul" stia asta =)) .....nu? daca nu credeti.....intrebati-l pe Marius, daca nu ma insel e din Suceava  |
|
| Back to top |
|
 |
Mircea Bartic Director General 0766332366

|
|
| Back to top |
|
 |
DNA Admin

|
Posted: Thu Feb 18, 2010 11:09 am Post subject: |
|
|
Printre ultimii mohicani care fabricau în Germania era Dynacord.
Mai nou au început şi ei să facă amplifuri prin China.
Chestia asta cu "unde este făcut" nu ştiu ce amplif a devenit irelevantă, mai ales dacă ţinem cont de lipsa personalului calificat cu care se confruntă toţi fabricanţii europeni.
Pot afirma că la ora actuală, adevăraţii meseriaşi sunt în China, Taiwan, Singapore, Thailanda, nu prin Europa sau SUA, atunci când vine vorba despre nivelul de calificare al celor care muncesc efectiv.
Explicaţia este simplă.
Ca să rămâii pe piaţă şi să faci chestii prin Europa, trebuie să scazi preţurile. Dacă angajzi meseriaşi, ăştia lucrează pe bani mulţi, nu pe 1500 de euro la lună. Soluţia este să angajezi emigranţi.
Problema este că şi aceşti emigranţi îţi pleacă dacă este ceva de capul lor. Rămân cei mai slabi, care se mulţumesc pe bani puţini, iar aceştia vor socate produse cu multe probleme de fabricaţie. |
|
| Back to top |
|
 |
gabi1904 User

|
Posted: Fri Feb 19, 2010 10:38 am Post subject: |
|
|
| nexus3 wrote: |
sunt chinezareli fabricate acolo unde am spus eu
crede-ma , nu sunt tampit incat sa cred ca, acele amplificatoare aduse de Marius de la Discosystems sunt fabricate in Germania  |
...nu contest bagajul tau de cunostinte... doar ca am avut si eu unul identic...numai k nu era inscriptionat DSE ci cu "Keytone" si a fost cumparat din Germania, si chiar suna bine... cat despre fabricarea chinezariei in tarile europene, nu comentez, n-am studiat fenomenul |
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
doco User

|
Posted: Wed Apr 14, 2010 10:06 am Post subject: |
|
|
Ecranele LCD pt spectacol vizual ( 5 de 17" ) - cum pot sa le fac sa functioneze din nou ? Ce program sa folosesc?
PS: Clubul s-a transformat in bar, are 2 mese de biliard, s-a schimbat si patronul. _________________ http://sonorizam.trei.ro/ |
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|