www.forum.poweraudio.ro Forum Index www.forum.poweraudio.ro
>> Bine ati venit pe forumul Power Audio & NEXTECH - singurul forum de PROaudio din Romania<<

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Anunt important cu referire la cresterea TVA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.forum.poweraudio.ro Forum Index -> Regulament forum & Anunturi administrative
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DNA
Admin
Admin

PostPosted: Thu Jul 01, 2010 7:40 am    Post subject: Anunt important cu referire la cresterea TVA Reply with quote

De azi, TVA-ul creşte de la 19% la 24%.
Īn mod normal, ar trebui sa creştem preţurile cu 5%.

Trecerea de la un sistem comunist la unul capitalist nu este usoară.
Timp de 20 de ani statul Roman a făcut multe greşeli, iar acum, odată cu criza mondială, a venit si scadenţa. Nu mai sunt bani pentru pensii si salariile angajaţilor din sistemul bugetar. Statul consumă prea mult faţă de cāt poate īncasa. Am ajuns in situaţia ca pentru fiecare angajat să avem alţi trei oameni care primesc bani din partea statului sub forma unor venituri sau ajutoare sociale.
Asta este !
Odată şi odată trebuia sa ajungem aici. Nu poţi lua la infinit dintr-un sac plin de găuri.
Ni se pretinde solidaritate cu statul, de parca noi suntem responsabili de suma erorilor din toţi acesti 20 de ani. Nu ne simţim datori in niciun fel faţă de stat, pentru a fi solidari cu acesta.
Dimpotriva ! Credem că statul ne este dator pentru faptul că suntem contribuabili oneşti, cu plata tuturor impozitelor la zi şi fără absolut nicio datorie.

Creşterea impozitelor ne afectează pe toţi, pentru ca suntem cu toţii sub acelasi acoperiş.

Noi ne simţim datori doar faţă de colaboratorii nostri şi faţă de cei cu care am mers pe acest drum, de la bun inceput. Dorim sa fim solidari doar cu ei. Profitul este important pentru orice firmă, dar nu vrem sa transferăm această povara pe spatele celor cu care am ridicat firmele de la zero. Vom reduce cheltuielile, vom reduce adaosul comercial, vom optimiza stocurile. Vom gasi metode prin care sa amortizam aceaste cresteri de preţ.

Am decis sa va protejam de cresterea TVA.

Pentru produsele Paudio, Selenium si Ecler, vom suporta noi această creştere. Preturile de vanzare vor ramane la fel ca si pana acum.

Va multumim ca ne-ati fost alaturi in toti acesti ani.

Mircea Bartic (Nexus)
Daniel Nita (DNA)
1 iulie 2010
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.forum.poweraudio.ro Forum Index -> Regulament forum & Anunturi administrative All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum