|
www.forum.poweraudio.ro >> Bine ati venit pe forumul Power Audio & NEXTECH - singurul forum de PROaudio din Romania<<
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bobutzu207 User
|
Posted: Fri Dec 11, 2009 9:56 am Post subject: polaritate difuzor |
|
|
| Am un dif de bas de 18" si cand bate toba el in loc sa iasa in afara ca mai toate difurile membrana lui se duce inauntru. Exact asa face si cu o baterie de 9 volti ca sa iasa in afara trebuie sa schimb polaritatea. Sa fie o problema cu bobina adica sa aiba polaritatea invers? diful e unistar rm-450. Are ceva daca il pun sa cante invers ca polaritate? |
|
| Back to top |
|
 |
Mircea Bartic Director General 0766332366

|
|
| Back to top |
|
 |
mariusspuneceva User

|
Posted: Fri Dec 11, 2009 10:46 am Post subject: |
|
|
l-ai cumparat in boxa ? EUROVOX cumva ? _________________ Honda
The power of dreams
esentele tari se tin in sticle mici |
|
| Back to top |
|
 |
Mpro User

|
Posted: Fri Dec 11, 2009 11:08 am Post subject: |
|
|
Am avut si eu difuzorul UNISTAR,18" RM 450!
Nu e iluzie..si membrana lui s-a dus inauntru. Nu stiu ce fel de difuzoare ciudate sunt.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
bobutzu207 User
|
Posted: Sat Dec 12, 2009 7:43 am Post subject: |
|
|
| nu este iluzie optica. Nu zic ca se misca numai intr-o directie ci in ambele dar spun ca toate difurile care le-am avut pana acum la percutii membrana tinde sa iasa spre inafara, revine un ciclu normal complet. Ei acest difuzor face la fel un ciclu complet numai ca invers fata de celelalte difuzoare. Am mai observat asa ceva la niste boxe VECHI romanesti de pickup, acestea aveau un singur dif de 8" de toata gama de 10w cu magnetul prins in 3 suruburi daca le stie cineva. |
|
| Back to top |
|
 |
tudorps2000 User
|
Posted: Fri Mar 26, 2010 11:07 pm Post subject: r |
|
|
| stie cineva cam cat rms are acest dif?si dak este bun pt un bph:Dmc |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|