www.forum.poweraudio.ro Forum Index www.forum.poweraudio.ro
>> Bine ati venit pe forumul Power Audio & NEXTECH - singurul forum de PROaudio din Romania<<

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ceva de plictiseala
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    www.forum.poweraudio.ro Forum Index -> Boxe DIY
View previous topic :: View next topic  
Author Message
user eliminat
Guest

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 4:29 pm    Post subject: Ceva de plictiseala Reply with quote

Ma plictiseam intr-o zi si m-am gandit sa fac ceva. Stie careva ce am vrut sa fac? Laughing

Back to top
Da`best
User

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Salut
...un horn ? Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
user eliminat
Guest

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

da

da ce horn? Laughing
Back to top
Da`best
User

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:33 pm    Post subject: Reply with quote

asta nu mai stiu dar sunt tare curios cum suna...te rog sa ne spui daca e diferenta dintre asta facut de tine si cel cumparat
Back to top
Mircea Bartic
Director General 0766332366
Director General  0766332366

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

oooo

bravo Exclamation

horn pt line array

daca ai si mai mult timp liber ai putea incerca unul cu path compensation Wink

[ Poweraudio Romania ] [ Tel: 0766 332366 ] [ office@poweraudio.ro ] [ www.poweraudio.ro ] [ www.discopro.ro ]

noul ID de Ymessenger pentru suport tehnic este Poweraudio_Romania
RESPECTATI Administratia si ceilalti useri ai forumului ! -->> este bine de consultat si regulamentul: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=2
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
user eliminat
Guest

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

eu nu am cumparat nimica
Back to top
Da`best
User

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:40 pm    Post subject: Reply with quote

hmm...dar la perechea de fl cu wnd72 nu folosesti nici un horn Question
sau nu ai auzit nici un horn?
Back to top
user eliminat
Guest

PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:46 pm    Post subject: Reply with quote

Am vrut sa scriu la inceput "Mircea, snake, sharky Kenwood SHHHHH" Laughing dar eh...

Mircea initial vroia sa fie copie dupa hornul pa..nustiucat de la paudio....

...dar nu a iesit ca si originalul + ca 90 la % a fost facut manual din cauza ca nu am avut aparatura. am taiat cu un decupier si am dat vreo 6 gauri cu masina aia pe care am scos-o din apa si lasat la uscat Laughing . Restul cu glass-papier-ul (A.K.A. smirghel) munca obositoare. Acuma trebuie sa ma duc la unu cu compresor sa-l suflu si in interior.

As face un horn de medii cu 2 din astea i-as mai pune vreo 2 de 8" sau 10" montat bas reflex sau ceva horn, idee de-a lui Snake, 3 amplificatoare si ar iesii o chestie faina, bine inteleles frecventa facuta de un dsp de la berghembier cum are sandu_alex si pe viitor cand mai dau de ceva bani iar se repetea povestea...si tot asa Laughing . Oricum toti stam bine cu teoria, practica ne omoara. Oricum am o sursa de unde pot cumpara mediile alea la un pret de 2 hartii igienice.

P.S. Nu e cineva din baia mare care sa aibe un driver de 1" Laughing ca nu a-s da bani pe unul sa vad numai cum suna. Laughing Laughing Laughing

Da`best wrote:
hmm...dar la perechea de fl cu wnd72 nu folosesti nici un horn Question
sau nu ai auzit nici un horn?

nu am inteles initial ce vroiai sa spui. E o mica mare diferenta intre hornul ce-l am eu la wnd72 si asta. scopurile sunt diferite. ia cauta tu pe gogu "fenomenul line array" si "transmiterea sunetului punctiform" desigur scris in limba engleza
Back to top
noobsound
User

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 12:15 am    Post subject: Reply with quote

Mi-ai zis tu mie cand am fost impreuna la majoratu ala ca o sa faci hornul asta.. daca mai treci prin cluj iti dau pad sa testam sau punem si pst ca si dinala am sa vedem ce a iesii
eu din cate stiu hornu ala original e din aluminiu si PST.. nujcat se numeste.. poate are aceeasi parte magnetica si mebrana ca pst888 doar ca hornul difera.un pst s-ar putea demonta si monta usor pe hornul tau
Back to top
Mircea Bartic
Director General 0766332366
Director General  0766332366

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 12:31 am    Post subject: Reply with quote

PST e un "ring radiator", nu poate fi montat pe acel horn

[ Poweraudio Romania ] [ Tel: 0766 332366 ] [ office@poweraudio.ro ] [ www.poweraudio.ro ] [ www.discopro.ro ]

noul ID de Ymessenger pentru suport tehnic este Poweraudio_Romania
RESPECTATI Administratia si ceilalti useri ai forumului ! -->> este bine de consultat si regulamentul: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=2
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
user eliminat
Guest

PostPosted: Wed Jul 25, 2007 12:32 am    Post subject: Reply with quote

nope hornu asta are intrarea de 1"

pst ii alta treaba, si oricum nu ar merge pst deoarece trebuie taiat c-am jos driverul pt topul respectiv. ii o chestie delicata cu separarea frecventelor pentru a obtne cuplaj acustic intre viitoarele Laughing topuri Wink

in cluj vin la restante. daca nu ma enervez si imi cumpar un pad sa vad doar cum suna sau un wn 44 ca sa-l am pe viitor....testam....nu-i stress.
Back to top
user eliminat
Guest

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

Care-mi da o idee ce boxa sa fac cu el sau ce sa fac cu el ? Very Happy . A fost facut stric din cauza plictiselii + ca am gasit o coala mica de plywood pe acasa.

Orice sugestie e foarte binevenita Wink
Back to top
crexy
User

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

adircf wrote:
Care-mi da o idee ce boxa sa fac cu el sau ce sa fac cu el ? Very Happy .

Orice sugestie e foarte binevenita Wink

http://www.prosound.cl/6057/images/jbl_VRX932LA.jpg

uite asa ceva ar fi frumos sa incerci Wink
Back to top
user eliminat
Guest

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

vroiam sa fac topuri de line array. problema majora o reprezinta banii. nu-ti poti inchipui cati bani iti trebuie sa faci o dracie din aia. Eu vroiam 2 x 1" , 2 x 6" , si 1 x 10" sau 12". full horn...banii astia...trag piciorul in ei Laughing

oricum iti trebuie macar 3 pe o lature ca sa se puna fenomenul in functiune Wink

Later edit:

Azi i-am facut un test. Azi a sunat pentru prima oara muzica in el inafara de sunetele onomatopeice produse de gura mea Laughing Am testat un bmd 750, un wnd 72 si un selenium dti 4400 Laughing

Am atasat si ceva "ghid de unda" la horn. cica dispersia ar trebui sa fie de 90 pe verticala si vreo 50 pe orizontala. deci sa-l folosesc pt line array pica din start din cauza asta

mai trebuie sa duc hornu la abrict sa-mi faca fata drepata
Back to top
stefanev
Moderator
Moderator

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

nice work Smile
le tragi si o vopsea pe ele si poti sa ii minti pe lautari ca ai dat "jdemii" de euro Smile)
Post new topic   Reply to topic    www.forum.poweraudio.ro Forum Index -> Boxe DIY All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum