| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
user eliminat Guest
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 4:29 pm Post subject: Ceva de plictiseala |
|
|
Ma plictiseam intr-o zi si m-am gandit sa fac ceva. Stie careva ce am vrut sa fac?
 |
|
| Back to top |
|
 |
Da`best User
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 5:16 pm Post subject: |
|
|
Salut
...un horn ?  |
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 5:28 pm Post subject: |
|
|
da
da ce horn?  |
|
| Back to top |
|
 |
Da`best User
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 5:33 pm Post subject: |
|
|
| asta nu mai stiu dar sunt tare curios cum suna...te rog sa ne spui daca e diferenta dintre asta facut de tine si cel cumparat |
|
| Back to top |
|
 |
Mircea Bartic Director General 0766332366

|
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 5:34 pm Post subject: |
|
|
| eu nu am cumparat nimica |
|
| Back to top |
|
 |
Da`best User
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 5:40 pm Post subject: |
|
|
hmm...dar la perechea de fl cu wnd72 nu folosesti nici un horn
sau nu ai auzit nici un horn? |
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 5:46 pm Post subject: |
|
|
Am vrut sa scriu la inceput "Mircea, snake, sharky Kenwood SHHHHH" dar eh...
Mircea initial vroia sa fie copie dupa hornul pa..nustiucat de la paudio....
...dar nu a iesit ca si originalul + ca 90 la % a fost facut manual din cauza ca nu am avut aparatura. am taiat cu un decupier si am dat vreo 6 gauri cu masina aia pe care am scos-o din apa si lasat la uscat . Restul cu glass-papier-ul (A.K.A. smirghel) munca obositoare. Acuma trebuie sa ma duc la unu cu compresor sa-l suflu si in interior.
As face un horn de medii cu 2 din astea i-as mai pune vreo 2 de 8" sau 10" montat bas reflex sau ceva horn, idee de-a lui Snake, 3 amplificatoare si ar iesii o chestie faina, bine inteleles frecventa facuta de un dsp de la berghembier cum are sandu_alex si pe viitor cand mai dau de ceva bani iar se repetea povestea...si tot asa . Oricum toti stam bine cu teoria, practica ne omoara. Oricum am o sursa de unde pot cumpara mediile alea la un pret de 2 hartii igienice.
P.S. Nu e cineva din baia mare care sa aibe un driver de 1" ca nu a-s da bani pe unul sa vad numai cum suna.
| Da`best wrote: |
hmm...dar la perechea de fl cu wnd72 nu folosesti nici un horn
sau nu ai auzit nici un horn? |
nu am inteles initial ce vroiai sa spui. E o mica mare diferenta intre hornul ce-l am eu la wnd72 si asta. scopurile sunt diferite. ia cauta tu pe gogu "fenomenul line array" si "transmiterea sunetului punctiform" desigur scris in limba engleza |
|
| Back to top |
|
 |
noobsound User
Joined: 13 Oct 2006 Posts: 812 Location: cluj-napoca romania
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 12:15 am Post subject: |
|
|
Mi-ai zis tu mie cand am fost impreuna la majoratu ala ca o sa faci hornul asta.. daca mai treci prin cluj iti dau pad sa testam sau punem si pst ca si dinala am sa vedem ce a iesii
eu din cate stiu hornu ala original e din aluminiu si PST.. nujcat se numeste.. poate are aceeasi parte magnetica si mebrana ca pst888 doar ca hornul difera.un pst s-ar putea demonta si monta usor pe hornul tau |
|
| Back to top |
|
 |
Mircea Bartic Director General 0766332366

|
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 12:32 am Post subject: |
|
|
nope hornu asta are intrarea de 1"
pst ii alta treaba, si oricum nu ar merge pst deoarece trebuie taiat c-am jos driverul pt topul respectiv. ii o chestie delicata cu separarea frecventelor pentru a obtne cuplaj acustic intre viitoarele topuri
in cluj vin la restante. daca nu ma enervez si imi cumpar un pad sa vad doar cum suna sau un wn 44 ca sa-l am pe viitor....testam....nu-i stress. |
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 7:41 pm Post subject: |
|
|
Care-mi da o idee ce boxa sa fac cu el sau ce sa fac cu el ? . A fost facut stric din cauza plictiselii + ca am gasit o coala mica de plywood pe acasa.
Orice sugestie e foarte binevenita  |
|
| Back to top |
|
 |
crexy User

|
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Sat Sep 08, 2007 10:34 pm Post subject: |
|
|
vroiam sa fac topuri de line array. problema majora o reprezinta banii. nu-ti poti inchipui cati bani iti trebuie sa faci o dracie din aia. Eu vroiam 2 x 1" , 2 x 6" , si 1 x 10" sau 12". full horn...banii astia...trag piciorul in ei
oricum iti trebuie macar 3 pe o lature ca sa se puna fenomenul in functiune
Later edit:
Azi i-am facut un test. Azi a sunat pentru prima oara muzica in el inafara de sunetele onomatopeice produse de gura mea Am testat un bmd 750, un wnd 72 si un selenium dti 4400
Am atasat si ceva "ghid de unda" la horn. cica dispersia ar trebui sa fie de 90 pe verticala si vreo 50 pe orizontala. deci sa-l folosesc pt line array pica din start din cauza asta
mai trebuie sa duc hornu la abrict sa-mi faca fata drepata |
|
| Back to top |
|
 |
stefanev Moderator

|
Posted: Sat Sep 08, 2007 11:02 pm Post subject: |
|
|
nice work
le tragi si o vopsea pe ele si poti sa ii minti pe lautari ca ai dat "jdemii" de euro ) _________________ ===The sound must represent you===
 |
|
| Back to top |
|
 |
|