| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
noobsound User
Joined: 13 Oct 2006 Posts: 812 Location: cluj-napoca romania
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 5:00 pm Post subject: |
|
|
Nu a spart nici o banca sunt difuzoarele mele. Am comandat pe pe poweraudio c12 300mb dupa 1 saptamana inca nu au ajuns..
au ajuns rcf inr-o zii acuma asta e.. eu intentie am avut _________________ Va rog ajutati-ma!!!! Hoby-ul meu a scapat de sub control!!!
Outline t6.5 -> 2x RCF lf18n401
Tapco j2500 -> 4x wn15s+bmd750 II
Yhamaga mg16/6 cx
DSP ecler amic24
fidek fpa G12 -> bratze puternice un trup sanatos |
|
| Back to top |
|
 |
Mircea Bartic Director General 0766332366

|
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 6:18 pm Post subject: |
|
|
Multumesc tuturor ce mi-au umplut casuta de pe forum si celor ce mi-au flodat pc-ul prin mess
piesa este John Creamer & Stephane K - Forget The World (Original Mix)
se gaseste pe retea. piesa e cand eram prin clasa a 9-a. (acuma anu' 3 sunt).
era muzica buna pe vremuri. acuma doar sample-uri puse aiurea. mai nou si cu distorsiuni compresate. |
|
| Back to top |
|
 |
adi_0106 User

|
Posted: Tue Mar 18, 2008 7:17 pm Post subject: |
|
|
| adircf wrote: |
| mai nou si cu distorsiuni compresate. |
numai bune de ars difuzoare scumpe
..... lumea stie  _________________ ROCK RULZ
.... ENJOY !!! |
|
| Back to top |
|
 |
Parakiosu2 Guest
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 9:54 pm Post subject: |
|
|
| nexus3 wrote: |
imi pare rau, aici doar curierii pot fi de vina
comanda am primit-o luni seara si marti a fost impachetata si trimisa daca bine tine minte |
de ce nu lucrati cu cargusul?e mai scump dar ajunge marfa pusa azi pana in ora 6 maine pana in ora 13.e super rapid si asigurarea la marfa e 7 ron ceea ce mi se pare foarte ieftin tanand cont ca marfa e de la valoare.
Plus ca astia livreaza si sambata
Eu spun de cargus ca numai cu iei lucrez de cand am luat teapa de la multi curieri de cacao.Cacaoa e buna dar in prajituri
La dracu iar sunt of topic |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 18, 2008 10:16 pm Post subject: |
|
|
stai lejer , ca si aia de la cargus o dau in bara
iar la preturile practicate sunt naspa serviciile
tie ti se pare ca sunt rapizi pt ca prinesti si trimiti din Bucuresti
cand trimiti din Iasi sau Turnu severin , timpul de livrare se dubleaza , exact ca si la ceilalti curieri, care macar sunt mai convenabili ca pret.
pana acum am lucrat cu :
Sprincurier
Nemoexpress
Fancurier
TCE expres
Rocurier
Urgent curier
Cargus.
i-am luat pe rand pe toti si parerea mea sincera este ca sunt cu totii, tot o apa si-un pamant.
cu toti am avut tot felul de probleme, inafara de TCE , prin care trimit sisteme de sonorizare complete pe palet. _________________ Vand MIXER PIONEER DJM 400 in stare impecabila - http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=9229
[ Poweraudio Romania ] [ Tel: 0766 332366 ] [ office@poweraudio.ro ] [ www.poweraudio.ro ] [ www.discopro.ro ]
noul ID de Ymessenger pentru suport tehnic este Poweraudio_Romania
RESPECTATI Administratia si ceilalti useri ai forumului ! -->> este bine de consultat si regulamentul: http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=2 |
|
| Back to top |
|
 |
Parakiosu2 Guest
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 11:00 pm Post subject: |
|
|
stai lejer , ca si aia de la cargus o dau in bara
iar la preturile practicate sunt naspa serviciile
tie ti se pare ca sunt rapizi pt ca prinesti si trimiti din Bucuresti
cand trimiti din Iasi sau Turnu severin , timpul de livrare se dubleaza , exact ca si la ceilalti curieri, care macar sunt mai convenabili ca pret.
pana acum am lucrat cu :
Sprincurier
Nemoexpress
Fancurier
TCE expres
Rocurier
Urgent curier
Cargus.
i-am luat pe rand pe toti si parerea mea sincera este ca sunt cu totii, tot o apa si-un pamant.
cu toti am avut tot felul de probleme, inafara de TCE , prin care trimit sisteme de sonorizare complete pe palet. |
eu am contract cu cargus .Timpul de livrare din germania pana in romania este 3 zile si 24 de ore intre orice oras din romania.
Cand faci contract e alceva.Intra la ei pe site si fa un calcul la un amplif de 20 kg trimis de la cluj la bucuresti cu livrare a doua zi si cu asigurare.Eu cu contract platesc 26 ron cu tot cu tva.
Astept sa imi zici ce pret tia dat pe site (fara contract)  |
|
| Back to top |
|
 |

|
|
| Back to top |
|
 |
Parakiosu2 Guest
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 11:52 pm Post subject: |
|
|
| e putin mai greu sa bagi pe contract coletele trimise catre clienti , unde clientul plateste transport. |
Foloseste sistemul nemtesc
Tu platesti si ii spui clientului sa iti achite si transportul in ramburs.Adica ii faci rambursul mai mare.daca nu vrea sa iti plateasca 30 de ron pe transport (tu avand contract) atunci sa plateasca el transportul 100 de ron la 2 boxe sa zicem.
Se mai poate lucra cu contract cu sediile cargus.Adica clientul isi ridica singur marfa de la sediu cargus cluj ,timsoara ,bucuresti etc.
Mircea eu vorbesc man.Tu fa cum stii.E doar un sfat  |
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Wed Mar 19, 2008 4:24 am Post subject: |
|
|
| cand trimiti din Iasi sau Turnu severin , timpul de livrare se dubleaza , exact ca si la ceilalti curieri, care macar sunt mai convenabili ca pret. |
joia trecuta primesc un telefon din Drobeta, de la o doamna draguta si amabila zicandu-mi Domnul Zaharia Adrian, sa-mi spuneti adresa unde sa va trimit coletul ( macrotech-ul ). I-am spus sa astepte 2 secunde sa-mi iau buletinul ca la cat de mahmur eram, nu imi mai stiam adresa corecta asta la ora 11 dimineata, parca. I-am spus si urmatoarea zi ma suna de la fan Curier la 9 dimineata ca a ajuns coletul.
seriozitate maxima  |
|
| Back to top |
|
 |
drid User
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 4:31 am Post subject: |
|
|
| adi mai fa niste filmulete cu rcf-uri pana imi ajung si mie l15p540 si daca stii iti poti da si o parere despre ele |
|
| Back to top |
|
 |
user eliminat Guest
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 2:42 pm Post subject: |
|
|
| da-mi bani de ele. |
|
| Back to top |
|
 |
Gratzi User
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 3:05 pm Post subject: |
|
|
| adircf wrote: |
| da-mi bani de ele. |
 _________________ If GOD is a Dj, Life is the Dancefloor, Love is the Rythm and We are the Music |
|
| Back to top |
|
 |
drid User
|
Posted: Sun Oct 05, 2008 3:05 pm Post subject: |
|
|
| ,,acum am bani numai pt mine sa le iau cand o sa mai fac iti dau,, dar stii ceva de ele cum suna |
|
| Back to top |
|
 |
|